Sivasspor'lu 4 futbolcuya milli davet

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2020 - 12:13, Güncelleme: 09.11.2020 - 12:13 2033+ kez okundu.
 

Sivasspor'lu 4 futbolcuya milli davet

DG Sivasspor’da 4 futbolcu ülkelerinin milli takımlarına davet edildi.
Kırmızı-beyazlı ekipte Fayçal Fajr, Fas Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası Eleme Grubu'nda 13-17 Kasım tarihlerinde Orta Afrika Cumhuriyeti ile oynayacağı maçın kadrosuna davet edildi.   Max Gradel ise Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası Elemeleri grup maçında 12-17 Kasım'da Madagaskar ile oynayacağı maç için milli takıma davet edildi.   Samba Camara Mali'nin, Afrika Uluslar Şampiyonası Grup maçında 13-17 Kasım tarihlerinde Namibya ile oynayacağı maçın kadrosuna çağrıldı.   Casimir Ninga da, Çad Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası elemeleri Grup maçında 11-15 Kasım'da Gine ile oynayacağı maçın kadrosuna davet edildi.
DG Sivasspor’da 4 futbolcu ülkelerinin milli takımlarına davet edildi.

Kırmızı-beyazlı ekipte Fayçal Fajr, Fas Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası Eleme Grubu'nda 13-17 Kasım tarihlerinde Orta Afrika Cumhuriyeti ile oynayacağı maçın kadrosuna davet edildi.

 

Max Gradel ise Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası Elemeleri grup maçında 12-17 Kasım'da Madagaskar ile oynayacağı maç için milli takıma davet edildi.

 

Samba Camara Mali'nin, Afrika Uluslar Şampiyonası Grup maçında 13-17 Kasım tarihlerinde Namibya ile oynayacağı maçın kadrosuna çağrıldı.

 

Casimir Ninga da, Çad Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası elemeleri Grup maçında 11-15 Kasım'da Gine ile oynayacağı maçın kadrosuna davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.