Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Osmangazi'de zabıta denetimleri hızlandı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2020 - 21:05, Güncelleme: 18.09.2020 - 21:05 2754+ kez okundu.
 

Osmangazi'de zabıta denetimleri hızlandı

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki pazar, market ve işyerlerindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, son 10 günde 22 bin 321 noktada çalışma gerçekleştirdi.
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini arttıran Osmangazi Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için yoğun mesai harcıyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan kafe, restoran ile pazar yerlerinde gerçekleştirdikleri maske ve sosyal mesafe denetimlerinde taviz vermiyor. Ayrıca ekipler, gıda satışı yapan işyerlerini hijyen kurallarına uyup uymadıkları konusunda sıkı takibe alıyor.    Özverili bir çalışma ortaya koyan belediye ekipleri, son 10 günde 2 bin 335 işyeri ve 156 pazar denetimi gerçekleştirdi. Vatandaşlara 19 bin 750 adet maske dağıtan zabıtalar, 37 pazar alanına da 80 adet dezenfektan aparatı koyarak hizmet verdi.  
Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki pazar, market ve işyerlerindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, son 10 günde 22 bin 321 noktada çalışma gerçekleştirdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini arttıran Osmangazi Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için yoğun mesai harcıyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan kafe, restoran ile pazar yerlerinde gerçekleştirdikleri maske ve sosyal mesafe denetimlerinde taviz vermiyor. Ayrıca ekipler, gıda satışı yapan işyerlerini hijyen kurallarına uyup uymadıkları konusunda sıkı takibe alıyor. 

 

Özverili bir çalışma ortaya koyan belediye ekipleri, son 10 günde 2 bin 335 işyeri ve 156 pazar denetimi gerçekleştirdi. Vatandaşlara 19 bin 750 adet maske dağıtan zabıtalar, 37 pazar alanına da 80 adet dezenfektan aparatı koyarak hizmet verdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.