MUŞİLDER'de bayrak değişimi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2020 - 15:29, Güncelleme: 31.10.2020 - 15:29 2446+ kez okundu.
 

MUŞİLDER'de bayrak değişimi

Bursa MUŞİLDER Yönetim Kurulu Başkanlık görevini iki dönemdir başarıyla yerine getiren Mehmet Veysi Tutkun, üstlendiği kamu görevi nedeniyle başkanlık ve yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı.
Olağanüstü yönetim kurulu toplantısında alınan kararla MUŞİLDER’in yönetim kurulu başkanlığına oy birliğiyle Avukat Mehmet Önder Mutlu seçildi.   Toplantı sonrası MUŞİLDER yönetim kurulundan yapılan açıklamada, “MUŞİLDER'de görev yaptığı süre boyunca bizlere yaşattığı onca güzellikler ve liderliğinde gerçekleşen başarılı projeleri dolayısıyla Sayın Mehmet Veysi Tutkun'a teşekkür eder, başarıyla sürdüreceğine inandığımız yeni görevlerinde üstün başarılar dileriz” denildi. Bursa’mızda katma değer olmaya devam edeceğiz   Oy birliğiyle MUŞ-İLDER’in yeni başkanı olan Av. Mehmet Önder Mutlu, dernekte görev yapmış olan bütün dernek başkanlarının başarısına dikkat çekti. Başkan Mutlu, “Bütün başkanlarımız devralmış oldukları bayrağı hep daha yüksek bir yere taşıma gayreti içerisinde olmuşlardır. Aynı şekilde bende Mehmet Veysi Tutkun başkanımızdan devralmış olduğum bu bayrağı daha yüksek bir yere taşıma gayreti ve çabası içerisinde olacağımdan hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Ülkemizin ve dünyamızın içinden geçtiği bu zor süreçte de hemşerilerimize hizmetimize ve Bursa’mızda katma değer olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.   Mehmet Önder Mutlu Kimdir ?   Mehmet Önder Mutlu, 17 Mayıs 1985’de Muş’un Korkut İlçesine bağlı Konakdüzü Köyünde doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Konakdüzü Köyü İlk Öğretim Okulunda, lise eğitimini Muş Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini de Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Selçuk üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır. 2011 yılından bu yana Bursa ilinde kendisine ait olan Mutlu Hukuk Bürosunda serbest Avukatlık mesleğini icra etmektedir. Aynı şekilde 2011 yılından bu yana MUŞ-İLDER’de çeşitli kademelerde görev almış ve en son başkan yardımcılığı görevini yürütürken yönetim kurulunca MUŞ-İLDER’in yönetim kurulu başkanlığına seçilmiştir.  
Bursa MUŞİLDER Yönetim Kurulu Başkanlık görevini iki dönemdir başarıyla yerine getiren Mehmet Veysi Tutkun, üstlendiği kamu görevi nedeniyle başkanlık ve yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı.

Olağanüstü yönetim kurulu toplantısında alınan kararla MUŞİLDER’in yönetim kurulu başkanlığına oy birliğiyle Avukat Mehmet Önder Mutlu seçildi.

 

Toplantı sonrası MUŞİLDER yönetim kurulundan yapılan açıklamada, “MUŞİLDER'de görev yaptığı süre boyunca bizlere yaşattığı onca güzellikler ve liderliğinde gerçekleşen başarılı projeleri dolayısıyla Sayın Mehmet Veysi Tutkun'a teşekkür eder, başarıyla sürdüreceğine inandığımız yeni görevlerinde üstün başarılar dileriz” denildi.


Bursa’mızda katma değer olmaya devam edeceğiz

 

Oy birliğiyle MUŞ-İLDER’in yeni başkanı olan Av. Mehmet Önder Mutlu, dernekte görev yapmış olan bütün dernek başkanlarının başarısına dikkat çekti. Başkan Mutlu, “Bütün başkanlarımız devralmış oldukları bayrağı hep daha yüksek bir yere taşıma gayreti içerisinde olmuşlardır. Aynı şekilde bende Mehmet Veysi Tutkun başkanımızdan devralmış olduğum bu bayrağı daha yüksek bir yere taşıma gayreti ve çabası içerisinde olacağımdan hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Ülkemizin ve dünyamızın içinden geçtiği bu zor süreçte de hemşerilerimize hizmetimize ve Bursa’mızda katma değer olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Mehmet Önder Mutlu Kimdir ?

 

Mehmet Önder Mutlu, 17 Mayıs 1985’de Muş’un Korkut İlçesine bağlı Konakdüzü Köyünde doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Konakdüzü Köyü İlk Öğretim Okulunda, lise eğitimini Muş Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini de Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Selçuk üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır. 2011 yılından bu yana Bursa ilinde kendisine ait olan Mutlu Hukuk Bürosunda serbest Avukatlık mesleğini icra etmektedir. Aynı şekilde 2011 yılından bu yana MUŞ-İLDER’de çeşitli kademelerde görev almış ve en son başkan yardımcılığı görevini yürütürken yönetim kurulunca MUŞ-İLDER’in yönetim kurulu başkanlığına seçilmiştir.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.