Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUŞDEF'in yeni başkanı Fesih Baykal

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2020 - 16:11, Güncelleme: 31.10.2020 - 16:11 1691+ kez okundu.
 

MUŞDEF'in yeni başkanı Fesih Baykal

Bursa’da faaliyet gösteren MUŞ Derneklerince kurulan BURSA MUŞ DERNEKLERİ FEDERASYONU BURSA MUŞDEF’te görev değişimi yaşandı.
MUŞDEF Yönetim Kurulu Başkanlık görevini 2018 yılından bugüne kadar yürüten Mehmet Veysi Tutkun, kamu görevlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlık ve yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı. Tutkun’un görevden ayrılması sonrası gerçekleştirilen olağanüstü yönetim kurulu toplantısında alınan kararla, MUŞ-DEF’in yönetim kurulu başkanlığına oy birliğiyle İş Adamı Fesih BAYKAL seçildi.   Olağanüstü Yönetim Kurulu toplantısı sonrası MUŞDEF Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Fesih Baykal gündeme dair açıklamalarda bulundu. Baykal; “2010 yılından bugüne MUŞİLDER olarak çıkılan bu yolda tek bir gayemiz vardır o da hem Muş’a hem Bursa’ya hem de insanlığa faydalı çalışmalar yürütmektir. Yılların bizi sürüklediği zorlu maratonda bugün çok sayıda Muşlu hemşerimiz ve yine fahri üyelerimiz ile büyük bir aile olarak hamdolsun sayısız hayırlı organizasyonu başarıyla tamamladık. Muş Dernekleri ve yöneticileri ile üyelerinin de büyük emekleri sayesinde kurulan MUŞDEF, Anadolu’nun kültürel mozaiğini Bursa’da yansıtan en güçlü sivil toplum kuruluşlarımızdan biridir. MUŞDEF Başkanlığı’nda kentimize ve insanlarımıza büyük emekler veren Sayın Mehmet Veysi Tutkun’a çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Türkiye’nin gücünü Bursa’nın ve Muş’un dinamizmi ile bütünleştirerek toplumlarımıza birlik ve beraberlik ile bereket kazandırmak için bugün devraldığım bayrak ile yol arkadaşlarımızla durmadan inşaallah büyük özverilerle çalışacağız. MUŞDEF üyesi tüm başkanlarımız ve üyelerimizle tek gayemiz, ülkemize ve halkımıza katma değer üretmek,hayırlı hizmetlerde bulunmaktır" dedi.    MUŞDEF YÖNETİM KURULU BAŞKANI “FESİH BAYKAL” KİMDİR?   MUŞDEF Yönetim Kurulu Başkanı Fesih BAYKAL, 1971 Muş, Hasköy doğumludur. Muş’un Hasköy İlçesinde ilk, orta ve lise öğretimini tamamlamıştır. 1991 yılında İstanbul Polis Meslek Eğitim Yüksek Okulu’ndan mezun olmakla sırasıyla; Antalya, Bitlis ve Bursa Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli görevlerde ve değişik birimlerinde polis memuru olarak görev yapmıştır. Baykal, 2015 yılında kendi isteği ile emekliye ayrılmıştır. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletmeciliği üçüncü sınıf öğrencisi olan Fesih BAYKAL Evli ve dört çocuk babasıdır. Özel Bursa Yeşil Işık Sürücü Kursları, Özel Bursa Yeşil Yol Sürücü Kursları, Özel Yeşil Işık Psikoteknik Değerlendirme Merkezleri’nin sahibidir.   2010 yılında kurucu fikrini üstlendiği MUŞ İLİ KÜLTÜR EĞİTİM KALKINDIRMA SOSYAL DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ MUŞİLDER’de gönüllü faaliyetlerde bulundu. MUŞİLDER’in 2019 yılında gerçekleştirilen Olağan Kongresinde Denetim Kurulu Başkanı olarak görev alan İş Adamı Fesih Baykal, 28 Ekim 2020 tarihli MUŞDEF Olağanüstü Kongresinde Yönetim Kurulu’nun oy birliği ile MUŞDEF Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.  
Bursa’da faaliyet gösteren MUŞ Derneklerince kurulan BURSA MUŞ DERNEKLERİ FEDERASYONU BURSA MUŞDEF’te görev değişimi yaşandı.

MUŞDEF Yönetim Kurulu Başkanlık görevini 2018 yılından bugüne kadar yürüten Mehmet Veysi Tutkun, kamu görevlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlık ve yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı. Tutkun’un görevden ayrılması sonrası gerçekleştirilen olağanüstü yönetim kurulu toplantısında alınan kararla, MUŞ-DEF’in yönetim kurulu başkanlığına oy birliğiyle İş Adamı Fesih BAYKAL seçildi.

 

Olağanüstü Yönetim Kurulu toplantısı sonrası MUŞDEF Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Fesih Baykal gündeme dair açıklamalarda bulundu. Baykal; “2010 yılından bugüne MUŞİLDER olarak çıkılan bu yolda tek bir gayemiz vardır o da hem Muş’a hem Bursa’ya hem de insanlığa faydalı çalışmalar yürütmektir. Yılların bizi sürüklediği zorlu maratonda bugün çok sayıda Muşlu hemşerimiz ve yine fahri üyelerimiz ile büyük bir aile olarak hamdolsun sayısız hayırlı organizasyonu başarıyla tamamladık. Muş Dernekleri ve yöneticileri ile üyelerinin de büyük emekleri sayesinde kurulan MUŞDEF, Anadolu’nun kültürel mozaiğini Bursa’da yansıtan en güçlü sivil toplum kuruluşlarımızdan biridir. MUŞDEF Başkanlığı’nda kentimize ve insanlarımıza büyük emekler veren Sayın Mehmet Veysi Tutkun’a çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Türkiye’nin gücünü Bursa’nın ve Muş’un dinamizmi ile bütünleştirerek toplumlarımıza birlik ve beraberlik ile bereket kazandırmak için bugün devraldığım bayrak ile yol arkadaşlarımızla durmadan inşaallah büyük özverilerle çalışacağız. MUŞDEF üyesi tüm başkanlarımız ve üyelerimizle tek gayemiz, ülkemize ve halkımıza katma değer üretmek,hayırlı hizmetlerde bulunmaktır" dedi. 

 

MUŞDEF YÖNETİM KURULU BAŞKANI “FESİH BAYKAL” KİMDİR?

 

MUŞDEF Yönetim Kurulu Başkanı Fesih BAYKAL, 1971 Muş, Hasköy doğumludur. Muş’un Hasköy İlçesinde ilk, orta ve lise öğretimini tamamlamıştır. 1991 yılında İstanbul Polis Meslek Eğitim Yüksek Okulu’ndan mezun olmakla sırasıyla; Antalya, Bitlis ve Bursa Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli görevlerde ve değişik birimlerinde polis memuru olarak görev yapmıştır. Baykal, 2015 yılında kendi isteği ile emekliye ayrılmıştır. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletmeciliği üçüncü sınıf öğrencisi olan Fesih BAYKAL Evli ve dört çocuk babasıdır. Özel Bursa Yeşil Işık Sürücü Kursları, Özel Bursa Yeşil Yol Sürücü Kursları, Özel Yeşil Işık Psikoteknik Değerlendirme Merkezleri’nin sahibidir.

 


2010 yılında kurucu fikrini üstlendiği MUŞ İLİ KÜLTÜR EĞİTİM KALKINDIRMA SOSYAL DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ MUŞİLDER’de gönüllü faaliyetlerde bulundu. MUŞİLDER’in 2019 yılında gerçekleştirilen Olağan Kongresinde Denetim Kurulu Başkanı olarak görev alan İş Adamı Fesih Baykal, 28 Ekim 2020 tarihli MUŞDEF Olağanüstü Kongresinde Yönetim Kurulu’nun oy birliği ile MUŞDEF Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.