Kılıçdaroğlu'ndan Balkan Gençliği buluşması

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2021 - 11:19, Güncelleme: 22.05.2021 - 11:19 2656+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu'ndan Balkan Gençliği buluşması

CHP Balkan Masası, yerel yönetimler ile işbirliği içinde daha önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapmış olduğu tematik toplantılarına, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da devam etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Balkanlar ve Türk Dünyası’ndan gençler ile bir araya geldiği video konferans toplantısına, CHP Genel Başkan Yard., Parti Sözcüsü ve Balkan Masası Başkanı Faik Öztrak, Balkan Masası Başkan Yardımcıları Bursa Milletvekili Prof.Dr.Yüksel Özkan ve Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan, CHP'li belediye başkanları ile Balkanlar'da bulunan kardeş şehirlerin belediye başkanları da katılım gösterdi.         19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Balkan Masası tarafından düzenlenen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı programla farklı coğrafyalardan gençler bir araya gelerek, yenilikçi fikirlerini ve projelerini sundular.   Orta Asya, Orta Doğu, Anadolu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Trakya ve Balkanlar'da yaşayan gençlerle video konferans toplantısında bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Balkan Masası üyeleri, CHP'li belediye başkanları ile Balkanlar'da bulunan kardeş şehirlerin belediye başkanlarının katıldığı toplantıda gençler, Çevre ve Hayvan Hakları Spor, Eğitim, Sağlık, Kültür ve Sanat, Kişisel Gelişim, Teknoloji, Yenilikçi Fikirler, Gençlik ve Demokrasi Türk Kültürü ve Dili, Atatürk ve Gençlik Yerel Yönetimler ve Gençlik konu başlıklarında hazırladıkları projelerini sundular. Pandemi sonrasında yapılacak çalıştayın ön hazırlıklarını gerçekleştirdiler.   Toplantıda Filistinli bir gencin, Kemal Kılıçdaroğlu’na yıllardır Filistin davasına sahip çıktıkları için teşekkür etmesi dikkat çekti. Aynı zamanda Genel Başkan’dan Arapça Nutuk kitabı isteyen Filistinli genç, mücadelelerinde Atatürk’ü örnek aldıklarını belirtti.   Doğu Türkistan’dan katılan genç ise orada yapılan insanlık dışı uygulamalardan bahsederek daha fazla destek istediklerini söyledi.   Son olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu programı düzenleyen CHP Balkan Masası’na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.    Cumhuriyet Halk Partisi Balkan Masası, Balkanlar ve Türk Dünyası ile ilgili tematik toplantı ve organizasyonları gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürmektedir.   
CHP Balkan Masası, yerel yönetimler ile işbirliği içinde daha önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapmış olduğu tematik toplantılarına, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da devam etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Balkanlar ve Türk Dünyası’ndan gençler ile bir araya geldiği video konferans toplantısına, CHP Genel Başkan Yard., Parti Sözcüsü ve Balkan Masası Başkanı Faik Öztrak, Balkan Masası Başkan Yardımcıları Bursa Milletvekili Prof.Dr.Yüksel Özkan ve Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan, CHP'li belediye başkanları ile Balkanlar'da bulunan kardeş şehirlerin belediye başkanları da katılım gösterdi.

 

     

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Balkan Masası tarafından düzenlenen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı programla farklı coğrafyalardan gençler bir araya gelerek, yenilikçi fikirlerini ve projelerini sundular.


 

Orta Asya, Orta Doğu, Anadolu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Trakya ve Balkanlar'da yaşayan gençlerle video konferans toplantısında bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Balkan Masası üyeleri, CHP'li belediye başkanları ile Balkanlar'da bulunan kardeş şehirlerin belediye başkanlarının katıldığı toplantıda gençler, Çevre ve Hayvan Hakları Spor, Eğitim, Sağlık, Kültür ve Sanat, Kişisel Gelişim, Teknoloji, Yenilikçi Fikirler, Gençlik ve Demokrasi Türk Kültürü ve Dili, Atatürk ve Gençlik Yerel Yönetimler ve Gençlik konu başlıklarında hazırladıkları projelerini sundular. Pandemi sonrasında yapılacak çalıştayın ön hazırlıklarını gerçekleştirdiler.

 

Toplantıda Filistinli bir gencin, Kemal Kılıçdaroğlu’na yıllardır Filistin davasına sahip çıktıkları için teşekkür etmesi dikkat çekti. Aynı zamanda Genel Başkan’dan Arapça Nutuk kitabı isteyen Filistinli genç, mücadelelerinde Atatürk’ü örnek aldıklarını belirtti.

 

Doğu Türkistan’dan katılan genç ise orada yapılan insanlık dışı uygulamalardan bahsederek daha fazla destek istediklerini söyledi.

 

Son olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu programı düzenleyen CHP Balkan Masası’na ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Balkan Masası, Balkanlar ve Türk Dünyası ile ilgili tematik toplantı ve organizasyonları gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürmektedir. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.