Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İran istihbaratından Tonder'e dev operasyon

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2020 - 15:01, Güncelleme: 01.08.2020 - 15:01 2161+ kez okundu.
 

İran istihbaratından Tonder'e dev operasyon

İran İstihbarat Bakanlığı, ABD merkezli Tonder adlı terör örgütü liderinin tutuklanarak ülkeye getirildiğini açıkladı.
İran İstihbarat Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkede terör eylemleri gerçekleştiren Tonder adlı terör örgütünün liderinin tutuklandığı bildirildi. Ülkeye getirilen terör örgütü liderinin kimliği Cemşid Şarmehd olarak belirtildi. Tonder adlı terör örgütü, ilk eylemini 2003 yılında İran'ın Şiraz kentinde düzenlenen Muharrem ayı törenlerinde gerçekleştirmiş ve 14 kişi hayatını kaybetmişti. Örgütün İran İslam Cumhuriyeti Kurucu lideri Ruhullah Humeyni'nin türbesinde gerçekleştirdiği saldırıda ise 8 kişi yaralanmıştı.
İran İstihbarat Bakanlığı, ABD merkezli Tonder adlı terör örgütü liderinin tutuklanarak ülkeye getirildiğini açıkladı.

İran İstihbarat Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkede terör eylemleri gerçekleştiren Tonder adlı terör örgütünün liderinin tutuklandığı bildirildi. Ülkeye getirilen terör örgütü liderinin kimliği Cemşid Şarmehd olarak belirtildi.

Tonder adlı terör örgütü, ilk eylemini 2003 yılında İran'ın Şiraz kentinde düzenlenen Muharrem ayı törenlerinde gerçekleştirmiş ve 14 kişi hayatını kaybetmişti. Örgütün İran İslam Cumhuriyeti Kurucu lideri Ruhullah Humeyni'nin türbesinde gerçekleştirdiği saldırıda ise 8 kişi yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.