İngiltere'de terör tehdidi seviyesi yükseltildi

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2020 - 09:47, Güncelleme: 04.11.2020 - 09:47 1276+ kez okundu.
 

İngiltere'de terör tehdidi seviyesi yükseltildi

Avusturya'nın başkenti Viyana'daki terör saldırısının ardından İngiltere'de terör tehdidi seviyesi "ciddi" seviyeye yükseltildi.
Avusturya'nın başkenti Viyana'da dün akşam toplam 6 farklı noktada gerçekleştirilen silahlı terör saldırısının ardından İngiltere'de alarm durumuna geçildi. İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, İngiltere'nin terör tehdidi seviyesinin "ciddi" seviyeye yükseltildiğini duyurdu.   Bakan Patel, "Müşterek Terörizm Analiz Merkezi, Birleşik Krallık'ta terör tehdidi seviyesini önemli seviyeden ciddiye yükseltti. Bu bir ihtiyati tedbirdir ve herhangi bir özel tehdide dayanmamaktadır. Halk tetikte olmaya ve her türlü şüpheli eylemi polise bildirmeye devam etmelidir" ifadelerini kullandı.   İngiltere'de terör seviyesinin ciddi seviyeye çıkarılması, saldırı ihtimalinin yüksek olduğu durumlarda uygulanıyor.
Avusturya'nın başkenti Viyana'daki terör saldırısının ardından İngiltere'de terör tehdidi seviyesi "ciddi" seviyeye yükseltildi.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da dün akşam toplam 6 farklı noktada gerçekleştirilen silahlı terör saldırısının ardından İngiltere'de alarm durumuna geçildi. İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, İngiltere'nin terör tehdidi seviyesinin "ciddi" seviyeye yükseltildiğini duyurdu.

 

Bakan Patel, "Müşterek Terörizm Analiz Merkezi, Birleşik Krallık'ta terör tehdidi seviyesini önemli seviyeden ciddiye yükseltti. Bu bir ihtiyati tedbirdir ve herhangi bir özel tehdide dayanmamaktadır. Halk tetikte olmaya ve her türlü şüpheli eylemi polise bildirmeye devam etmelidir" ifadelerini kullandı.

 

İngiltere'de terör seviyesinin ciddi seviyeye çıkarılması, saldırı ihtimalinin yüksek olduğu durumlarda uygulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.