Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Genç kız kamyonet ile duvarın arasında sıkıştı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2020 - 15:00, Güncelleme: 30.08.2020 - 15:00 1984+ kez okundu.
 

Genç kız kamyonet ile duvarın arasında sıkıştı

Bursa’da yaptığı aşureleri dedesine götüren genç kız geri manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet ile apartman arasına sıkışarak feci şekilde can verdi.
Bursa'da yaptığı aşureleri dedesine götüren genç kız geri manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet ile apartman arasına sıkışarak feci şekilde can verdi. Kazanın ardından olay yerinden kaçan kamyonet sürücüsü en yakın polis merkezine giderek teslim oldu.   Olay, merkez Osmangazi ilçesi Yenibağlar Mahallesi Hüsrev Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Eda Müdüroğlu, gün içinde aşure hazırladı. Yaptığı aşureleri akşam saatlerinde komşularına dağıtmak için evden ayrıldı. Komşularına aşure dağıttıktan sonra dedesine götürmek için hareket eden genç kıza, geri manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybeden İlhami B. kontrolündeki kamyonet çarptı. Kamyonet ile apartman girişine sıkışan genç kız olay yerinde feci şekilde can verdi. Genç kızın yakınları sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından olay yerinden kaçan kamyonet sürücüsü Emek Polis Merkez Amirliği'ne teslim oldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri kamyonet ve duvar arasında sıkışan genç kızı bulunduğu yerden çıkardı.     Genç kızın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Gözaltına alınan şüpheli İlhami B.'nin emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.
Bursa’da yaptığı aşureleri dedesine götüren genç kız geri manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet ile apartman arasına sıkışarak feci şekilde can verdi.

Bursa'da yaptığı aşureleri dedesine götüren genç kız geri manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet ile apartman arasına sıkışarak feci şekilde can verdi. Kazanın ardından olay yerinden kaçan kamyonet sürücüsü en yakın polis merkezine giderek teslim oldu.


 

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Yenibağlar Mahallesi Hüsrev Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Eda Müdüroğlu, gün içinde aşure hazırladı. Yaptığı aşureleri akşam saatlerinde komşularına dağıtmak için evden ayrıldı. Komşularına aşure dağıttıktan sonra dedesine götürmek için hareket eden genç kıza, geri manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybeden İlhami B. kontrolündeki kamyonet çarptı. Kamyonet ile apartman girişine sıkışan genç kız olay yerinde feci şekilde can verdi. Genç kızın yakınları sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından olay yerinden kaçan kamyonet sürücüsü Emek Polis Merkez Amirliği'ne teslim oldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri kamyonet ve duvar arasında sıkışan genç kızı bulunduğu yerden çıkardı.

 


 

Genç kızın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Gözaltına alınan şüpheli İlhami B.'nin emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.