Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çocuklar tasarlıyor, ‘Osmangazi’ yapıyor

Yerel Yönetim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2021 - 20:12, Güncelleme: 13.09.2021 - 20:12 2456+ kez okundu.
 

Çocuklar tasarlıyor, ‘Osmangazi’ yapıyor

Sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza atan Osmangazi Belediyesi, geleceğin teminatı olan çocuklara kendi parklarını tasarlayabilme imkânı sunuyor.
Osmangazi Belediyesi, RESLOG Türkiye proje ortaklığı kapsamında çocukların kalbine dokunacak bir projeye imza attı. Yerli ve Suriyeli çocukların kaynaşmasını da sağlayacak çalışma, Hüdavendigâr Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen atölye çalışmalarıyla başladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hayata geçirdikleri ‘Kendi Parkını Tasarla’ projesinin oldukça ilgi gördüğünü belirterek, çocuklara hayâllerini gerçekleştirme fırsatı sunduklarını söyledi. Hüdavendigar Mahallesi’nde bulunan Karaağaç Parkı’nda yapılacak oyun alanının çocuklar tarafından tasarlanacağını ifade eden Başkan Dündar, “RESLOG Projesi ile birlikte bu parkın tasarımını Hüdavendigar Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli ve yerli çocuklarımız yapsın istedik. Çünkü bizler, her zaman çocuk ve gençlerimizin ihtiyaçlarını gözetmekteyiz. Aynı zamanda toplumsal uyumun sağlanması için belediye olarak her türlü hizmet çeşitliliğini sağlamak istiyoruz. Bugüne kadar gerçekleşen 3 atölye çalışmasına katılan evlatlarımız, birlikte kurdukları park hayâlleriyle kaynaşma fırsatı buldular. Daha sonra ise bu hayallerini alanında uzman kişiler ile makete çevirdiler. İnşallah, projemiz hayırlara vesile olur. Çocuklarımız kalan 2 atölye çalışmasının ardından parklarına kavuşacaklar” dedi. Başkan Dündar, projeye katkı sağlayan bütün çocukları tebrik etti.
Sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza atan Osmangazi Belediyesi, geleceğin teminatı olan çocuklara kendi parklarını tasarlayabilme imkânı sunuyor.

Osmangazi Belediyesi, RESLOG Türkiye proje ortaklığı kapsamında çocukların kalbine dokunacak bir projeye imza attı. Yerli ve Suriyeli çocukların kaynaşmasını da sağlayacak çalışma, Hüdavendigâr Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen atölye çalışmalarıyla başladı.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hayata geçirdikleri ‘Kendi Parkını Tasarla’ projesinin oldukça ilgi gördüğünü belirterek, çocuklara hayâllerini gerçekleştirme fırsatı sunduklarını söyledi. Hüdavendigar Mahallesi’nde bulunan Karaağaç Parkı’nda yapılacak oyun alanının çocuklar tarafından tasarlanacağını ifade eden Başkan Dündar, “RESLOG Projesi ile birlikte bu parkın tasarımını Hüdavendigar Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli ve yerli çocuklarımız yapsın istedik. Çünkü bizler, her zaman çocuk ve gençlerimizin ihtiyaçlarını gözetmekteyiz. Aynı zamanda toplumsal uyumun sağlanması için belediye olarak her türlü hizmet çeşitliliğini sağlamak istiyoruz. Bugüne kadar gerçekleşen 3 atölye çalışmasına katılan evlatlarımız, birlikte kurdukları park hayâlleriyle kaynaşma fırsatı buldular. Daha sonra ise bu hayallerini alanında uzman kişiler ile makete çevirdiler. İnşallah, projemiz hayırlara vesile olur. Çocuklarımız kalan 2 atölye çalışmasının ardından parklarına kavuşacaklar” dedi.
Başkan Dündar, projeye katkı sağlayan bütün çocukları tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.