Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çağrışan, Bağbozumu Şenliği İle Coştu

Yerel Yönetim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2021 - 10:54, Güncelleme: 12.09.2021 - 10:54 2697+ kez okundu.
 

Çağrışan, Bağbozumu Şenliği İle Coştu

Mudanya Belediyesi'nin, siyah üzüm üretiminde önemli bir yere sahip olan Çağrışan'da düzenlediği Bağbozumu Şenliği, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.
Bağdan üzüm kesilerek doğanın bereketinin selamlandığı şenlikte Bursa’nın sevilen seslerinden Buse Türker sahne aldı. Şenliğe CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Nilüfer Belediyesi geçmiş dönem belediye başkanı, CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Milli Savunma eski Bakanı Turhan Tayan, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, Mudanya Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Fazlı Aydoğan, mahalle sakinleri ve Bursalılar katıldı. Şenlik, Mudanya Bandosu eşliğinde gerçekleştirilen bağbozumu geleneğiyle başladı. Katılımcılar bağdan üzüm keserek, doğanın bereketini selamladı. “En Kaliteli Üzüm ve En Lezzetli Yaprak Sarma” yarışmalarında dereceye girenler de ödüllendirildi. Etkinlikte konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya'nın bereketli topraklarında yetişen ürünleri tanıtmaya devam edeceklerini belirterek, “Üretimi artırmak, üreticiyi desteklemek ve Mudanya’nın tarımsal değerlerini tanıtmak için her sene düzenlediğimiz şenlik ve festivallerimiz aynı zamanda Mudanya’nın kültürel hafızasına da katkıda bulunuyor. Mudanya’da güzel şeyler olmaya devam edecek” diye konuştu.
Mudanya Belediyesi'nin, siyah üzüm üretiminde önemli bir yere sahip olan Çağrışan'da düzenlediği Bağbozumu Şenliği, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Bağdan üzüm kesilerek doğanın bereketinin selamlandığı şenlikte Bursa’nın sevilen seslerinden Buse Türker sahne aldı. Şenliğe CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Nilüfer Belediyesi geçmiş dönem belediye başkanı, CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Milli Savunma eski Bakanı Turhan Tayan, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, Mudanya Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Fazlı Aydoğan, mahalle sakinleri ve Bursalılar katıldı.

Şenlik, Mudanya Bandosu eşliğinde gerçekleştirilen bağbozumu geleneğiyle başladı. Katılımcılar bağdan üzüm keserek, doğanın bereketini selamladı. “En Kaliteli Üzüm ve En Lezzetli Yaprak Sarma” yarışmalarında dereceye girenler de ödüllendirildi.

Etkinlikte konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya'nın bereketli topraklarında yetişen ürünleri tanıtmaya devam edeceklerini belirterek, “Üretimi artırmak, üreticiyi desteklemek ve Mudanya’nın tarımsal değerlerini tanıtmak için her sene düzenlediğimiz şenlik ve festivallerimiz aynı zamanda Mudanya’nın kültürel hafızasına da katkıda bulunuyor. Mudanya’da güzel şeyler olmaya devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.