Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursa MUŞDEF sınır ötesinde...

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2021 - 11:16, Güncelleme: 04.06.2021 - 11:16 2518+ kez okundu.
 

Bursa MUŞDEF sınır ötesinde...

Bursa Muş Dernekleri Federasyonu MUŞDEF pandemi kısıtlamalarının hafifletilmesi ile birlikte Türkiye Suriye sınırında ve sınır ötesinde bir dizi çalışmalara imza attı.
Türkiye’nin ötesine Suriye’ye ulaşan iyilik hareketi MUŞDEF heyetinde Genel BAŞKAN Fesih Baykal, Yönetim Kurulu üyeleri Servet Kaynar, Gökmen Aksak ve Mehmet Akif Bingöl yer aldılar. İnsani Yardım Vakfı İHH ile ortak gerçekleştirilen organizasyonlar kapsamında heyet 1-4 Haziran 2021 tarihleri arasında Reyhanlı Yaşam Merkezinden İdlib Şehir merkezine uzanan koridorda dev bir iyilik hareketi gerçekleştirdi.     Heyet adına konuşan Bursa MUŞDEF Genel Başkanı Fesih Baykal; "kuruluş ilkelerimiz doğrultusunda insanlar ve insanlık için çalışıyoruz. Bursa ve Muş arasında yürüttüğümüz çalışmaları gelişen ağır koşullar ve insanlık dışı savaş ortamı nedeniyle Reyhanlı'dan İdlib'e bir iyilik koridoru oluşturan İnsani Yardım Derneği İHH ile birlikte bölgeyi ziyaret ettik. Mazlum ve ihtiyaç sahibi Suriyeli kardeşlerimiz ile bölgede yaşam mücadelesi veren insanların bir nebze olsun yükünü hafiflettiysek ne mutlu bize. Kardeşlerimize ve Ümmetin emaneti yetimlerimize insani yardım ulaştırmamıza vesile olan tüm hayırseverlerimize minnettarız" dedi.     Bursa MUŞDEF heyeti sırası ile aşağıdaki bölgeleri ziyaret ettiler.     1-Reyhanlı Yaşam Merkezi  2-Babul Hava Lojistik Merkezi 3-Atme Çadır Kentleri 4- Rahmet Köyü Yetim Evleri 5-Meşed Ruhin Yaşam Konutları  6-Fua Keferya Yetim Eğitim Merkezi 7-Binniş Yetim Şenliği 8-İdlib Şehir Merkezi, bağlı ilçe ve köyleri
Bursa Muş Dernekleri Federasyonu MUŞDEF pandemi kısıtlamalarının hafifletilmesi ile birlikte Türkiye Suriye sınırında ve sınır ötesinde bir dizi çalışmalara imza attı.
Türkiye’nin ötesine Suriye’ye ulaşan iyilik hareketi MUŞDEF heyetinde Genel BAŞKAN Fesih Baykal, Yönetim Kurulu üyeleri Servet Kaynar, Gökmen Aksak ve Mehmet Akif Bingöl yer aldılar. İnsani Yardım Vakfı İHH ile ortak gerçekleştirilen organizasyonlar kapsamında heyet 1-4 Haziran 2021 tarihleri arasında Reyhanlı Yaşam Merkezinden İdlib Şehir merkezine uzanan koridorda dev bir iyilik hareketi gerçekleştirdi.
 
 
Heyet adına konuşan Bursa MUŞDEF Genel Başkanı Fesih Baykal; "kuruluş ilkelerimiz doğrultusunda insanlar ve insanlık için çalışıyoruz. Bursa ve Muş arasında yürüttüğümüz çalışmaları gelişen ağır koşullar ve insanlık dışı savaş ortamı nedeniyle Reyhanlı'dan İdlib'e bir iyilik koridoru oluşturan İnsani Yardım Derneği İHH ile birlikte bölgeyi ziyaret ettik. Mazlum ve ihtiyaç sahibi Suriyeli kardeşlerimiz ile bölgede yaşam mücadelesi veren insanların bir nebze olsun yükünü hafiflettiysek ne mutlu bize. Kardeşlerimize ve Ümmetin emaneti yetimlerimize insani yardım ulaştırmamıza vesile olan tüm hayırseverlerimize minnettarız" dedi.
 
 
Bursa MUŞDEF heyeti sırası ile aşağıdaki bölgeleri ziyaret ettiler.
 
 
1-Reyhanlı Yaşam Merkezi 
2-Babul Hava Lojistik Merkezi
3-Atme Çadır Kentleri
4- Rahmet Köyü Yetim Evleri
5-Meşed Ruhin Yaşam Konutları 
6-Fua Keferya Yetim Eğitim Merkezi
7-Binniş Yetim Şenliği
8-İdlib Şehir Merkezi, bağlı ilçe ve köyleri
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.