Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursa'da 300 polisin katılımıyla huzur operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2021 - 09:41, Güncelleme: 23.09.2021 - 09:41 2418+ kez okundu.
 

Bursa'da 300 polisin katılımıyla huzur operasyonu

Bursa'da 300 polisin katılımıyla; Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yoğun olarak ikamet ettiği Görükle bölgesinde huzur operasyonu yapıldı.
Operasyonda araçlar tek tek durdurulurken, mekanlarda bulunan kişilerin kimlik kontrolü yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Görükle mahallesinde 300 polis 40 ekibin katılımıyla huzur operasyonu yapıldı. Operasyon kapsamında umuma açık alanlar denetlenirken, bar, kafe, restoran ve bir çok eğlence mekanına baskın yapıldı. Baskın sonucu bin 400 vatandaşın kimlikleri tek tek sorgulandı. Diğer yandan öğrencilerin yoğun bölgeye giriş ve çıkış yapan 380 araç durdurularak didik didik arandı. Yapılan denetimler sonucu çok sayıda kişi hakkında işlem yapıldı. Diğer yandan 35 iş yerine cezai işlem uygulanırken, 19 bin lira para cezası kesildi.
Bursa'da 300 polisin katılımıyla; Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yoğun olarak ikamet ettiği Görükle bölgesinde huzur operasyonu yapıldı.

Operasyonda araçlar tek tek durdurulurken, mekanlarda bulunan kişilerin kimlik kontrolü yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Görükle mahallesinde 300 polis 40 ekibin katılımıyla huzur operasyonu yapıldı. Operasyon kapsamında umuma açık alanlar denetlenirken, bar, kafe, restoran ve bir çok eğlence mekanına baskın yapıldı. Baskın sonucu bin 400 vatandaşın kimlikleri tek tek sorgulandı.
Diğer yandan öğrencilerin yoğun bölgeye giriş ve çıkış yapan 380 araç durdurularak didik didik arandı. Yapılan denetimler sonucu çok sayıda kişi hakkında işlem yapıldı.
Diğer yandan 35 iş yerine cezai işlem uygulanırken, 19 bin lira para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.