Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Tanır, zabıta teşkilatını ziyaret etti

Yerel Yönetim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2021 - 18:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 18:36 2373+ kez okundu.
 

Başkan Tanır, zabıta teşkilatını ziyaret etti

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, zabıta teşkilatının 195. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti
Belediye Başkanı Tanır, "Zabıta ekiplerimiz ile birlikte ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" dedi. Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 1-7 Eylül tarihleri Zabıta Haftasını da içine alan zabıta teşkilatının 195. kuruluş yıl dönümünde Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, personele çiçek takdim etti. Zabıta Müdürlüğü’nde görevli her bir personelin, ailenin bir ferdi olduğunu belirten Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ”Zabıta Müdürlüğümüz, 7 gün 24 saat çalışma esasına göre kanunların ve yönetmeliklerin belirlediği yetki çerçevesinde görevini lâyıkıyla yapmaktadır. Belediyemizin hemşehrilerimize görünen yüzü olarak da tabir edebileceğimiz zabıtalarımız, vatandaşlarımız ile aramızda köprü görevi görüyor. Zabıtalarımız, daha da huzurlu bir Kestel için gece gündüz görevlerini sürdürüyor. Günlük nüfusun 150-200 bin kişiye yükseldiği ilçemizde, fedakârca çalışan Zabıta Müdürlüğü personellerimize teşekkür ediyor, haftalarını kutluyorum’’ diye konuştu.
Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, zabıta teşkilatının 195. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Belediye Başkanı Tanır, "Zabıta ekiplerimiz ile birlikte ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 1-7 Eylül tarihleri Zabıta Haftasını da içine alan zabıta teşkilatının 195. kuruluş yıl dönümünde Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, personele çiçek takdim etti. Zabıta Müdürlüğü’nde görevli her bir personelin, ailenin bir ferdi olduğunu belirten Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ”Zabıta Müdürlüğümüz, 7 gün 24 saat çalışma esasına göre kanunların ve yönetmeliklerin belirlediği yetki çerçevesinde görevini lâyıkıyla yapmaktadır. Belediyemizin hemşehrilerimize görünen yüzü olarak da tabir edebileceğimiz zabıtalarımız, vatandaşlarımız ile aramızda köprü görevi görüyor. Zabıtalarımız, daha da huzurlu bir Kestel için gece gündüz görevlerini sürdürüyor. Günlük nüfusun 150-200 bin kişiye yükseldiği ilçemizde, fedakârca çalışan Zabıta Müdürlüğü personellerimize teşekkür ediyor, haftalarını kutluyorum’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.