Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ana kucağı öğretmenleri yeni döneme hazır

Yerel Yönetim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2021 - 09:02, Güncelleme: 10.09.2021 - 09:02 1599+ kez okundu.
 

Ana kucağı öğretmenleri yeni döneme hazır

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezlerinde görev alan öğretmenlere, alanlarıyla ilgili bilgilerini geliştirmek ve onlara motivasyon kazandırmak amacıyla, Tayyare Kültür Merkezi’nde hizmet içi eğitim programları kapsamında seminerler düzenlendi.
5 gün boyunca süren eğitimlerde, alanlarında uzman, Psikolojik Danışman Uzman Betül Karaca, Öğretim Görevlisi Ebru Kalyoncu, Kevser Şenel Yılmaz, Elif Konar Özkan, Ümit Yaşar Özkan konuşmacı olarak yer aldı. Eğitim seminerlerinde Veli- Öğretmen Tutumları, Küresel Salgında Eğitim, Etkileşimli Kitap Okuma, Öğretmenlere yönelik Masal Anlatıcılığı konuları ele alındı. Ayrıca eğitime katılan öğretmenlere,  Ana Kucağı Koordinatörü Esma Nur Kander tarafından,  Öğretmen Görev ve Sorumlulukları, Kurum içi Oryantasyon ve işleyiş hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı. Seminerlerin sonunda Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Aynur Tezgör de öğretmenlere seslenerek, bunlara benzer eğitimlerimiz ileride de devam edeceğini bildirdi. Tezgör, “Yeni dönemde hepimizin içinde bulunduğu yeni normalleşmeler doğrultusunda tüm süreci öğrencilerimizin sağlıkla eğitim almaları için özenle tasarladık, yeni eğitim-öğretim dönemine tüm tedbirleri ve hijyen kurallarını alarak başlamaya hazırız” dedi. Tezgör ayrıca, öğretmenlere kendilerini geliştirmelerine önem vermeleri ger
Bursa Büyükşehir Belediyesi Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezlerinde görev alan öğretmenlere, alanlarıyla ilgili bilgilerini geliştirmek ve onlara motivasyon kazandırmak amacıyla, Tayyare Kültür Merkezi’nde hizmet içi eğitim programları kapsamında seminerler düzenlendi.

5 gün boyunca süren eğitimlerde, alanlarında uzman, Psikolojik Danışman Uzman Betül Karaca, Öğretim Görevlisi Ebru Kalyoncu, Kevser Şenel Yılmaz, Elif Konar Özkan, Ümit Yaşar Özkan konuşmacı olarak yer aldı. Eğitim seminerlerinde Veli- Öğretmen Tutumları, Küresel Salgında Eğitim, Etkileşimli Kitap Okuma, Öğretmenlere yönelik Masal Anlatıcılığı konuları ele alındı. Ayrıca eğitime katılan öğretmenlere,  Ana Kucağı Koordinatörü Esma Nur Kander tarafından,  Öğretmen Görev ve Sorumlulukları, Kurum içi Oryantasyon ve işleyiş hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı.

Seminerlerin sonunda Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Aynur Tezgör de öğretmenlere seslenerek, bunlara benzer eğitimlerimiz ileride de devam edeceğini bildirdi. Tezgör, “Yeni dönemde hepimizin içinde bulunduğu yeni normalleşmeler doğrultusunda tüm süreci öğrencilerimizin sağlıkla eğitim almaları için özenle tasarladık, yeni eğitim-öğretim dönemine tüm tedbirleri ve hijyen kurallarını alarak başlamaya hazırız” dedi.

Tezgör ayrıca, öğretmenlere kendilerini geliştirmelerine önem vermeleri ger

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.