Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti'li Çelik'ten İsveç'teki provokasyona sert tepki

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 22:20, Güncelleme: 29.08.2020 - 22:20 1379+ kez okundu.
 

AK Parti'li Çelik'ten İsveç'teki provokasyona sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İçinde ırkçı/faşist bir siyasetçinin de olduğu bir grubun İsveç’te Kur'an-ı Kerim’e yönelik saygısızlığını lanetliyoruz. Kur’an-ı Kerim’e yapılan saygısızlık, insanı insan yapan tüm değerlere yapılmıştır’’ dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te meydana gelen Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonu hakkında Twitter'dan sert tepki gösterdi. Çelik, “İçinde ırkçı/faşist bir siyasetçinin de olduğu bir grubun İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yönelik saygısızlığını lanetliyoruz. Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlık, insanı insan yapan tüm değerlere yapılmıştır.   Danimarka'dan İsveç'e gelen İslam düşmanı ırkçı bir faşist siyasetçi ile beraberindekilerin Kur'an-ı Kerim'e yönelik çirkin tahrikleri insanlığa karşı işlenmiş suçtur.  Bu saygısızlık tüm kutsal kitaplara ve tüm dinlere yapılmıştır. Kutsal Kitabımıza yapılan bu saygısızlık, Avrupa'da İslam düşmanlığının ve faşizmin nasıl güçlendiğini gösteren yeni bir lanetli eylemdir. İsveç makamlarının bu saygısızlığı en ağır şekilde cezalandırmasını bekliyoruz.     Bu saygısızlıkları yapanlara karşı sessiz kalmak, Yeni Zelanda'da insanları camide katleden Brenton Tarrant gibi katilleri teşvik etmektir. Tüm dinlerin mensuplarının bu saygısızlıklara beraber tepki vermesi gerekir” ifadelerini kullandı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İçinde ırkçı/faşist bir siyasetçinin de olduğu bir grubun İsveç’te Kur'an-ı Kerim’e yönelik saygısızlığını lanetliyoruz. Kur’an-ı Kerim’e yapılan saygısızlık, insanı insan yapan tüm değerlere yapılmıştır’’ dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te meydana gelen Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonu hakkında Twitter'dan sert tepki gösterdi. Çelik, “İçinde ırkçı/faşist bir siyasetçinin de olduğu bir grubun İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yönelik saygısızlığını lanetliyoruz. Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlık, insanı insan yapan tüm değerlere yapılmıştır.

 

Danimarka'dan İsveç'e gelen İslam düşmanı ırkçı bir faşist siyasetçi ile beraberindekilerin Kur'an-ı Kerim'e yönelik çirkin tahrikleri insanlığa karşı işlenmiş suçtur.  Bu saygısızlık tüm kutsal kitaplara ve tüm dinlere yapılmıştır. Kutsal Kitabımıza yapılan bu saygısızlık, Avrupa'da İslam düşmanlığının ve faşizmin nasıl güçlendiğini gösteren yeni bir lanetli eylemdir. İsveç makamlarının bu saygısızlığı en ağır şekilde cezalandırmasını bekliyoruz.

 

 

Bu saygısızlıkları yapanlara karşı sessiz kalmak, Yeni Zelanda'da insanları camide katleden Brenton Tarrant gibi katilleri teşvik etmektir. Tüm dinlerin mensuplarının bu saygısızlıklara beraber tepki vermesi gerekir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.